22 de desembre 2016

De l'hort a la biblioteca: "El pati del darrere"

La biblioteca "Les Voltes" de Sant Vicenç dels Horts participa, juntament amb 17 biblioteques més del Baix Llobregat en el projecte "De l'hort a la biblioteca".

Volem que coneguis els productes de proximitat i temporada del  Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar-te a una vida i una dieta més saludables i naturals aprofitant els recursos que tenim més a prop. Volem ajudar-te a crear i cultivar el teu propi hort urbà i ensenyar-te les millors receptes amb els productes de l’hort.

Avui us portem el documental "El Pati del Darrere" sobre el Parc Agrari del Baix Llobregat. No us el perdeu, ens parla de la història i la situació del nostre territori!


"El documental "El pati del darrere" és el retrat del paisatge, de la gent i de la història d'una de les zones més transformades de Catalunya i alhora del pulmó verd de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). És el retrat de la zona amb més acumulació d'infraestructures del país i alhora l'horta que produeix el 15% dels aliments que es mengen a la ciutat. És el retrat d'un territori amenaçat constantment per les requalificacions i les modificacions territorials i amb constants plans de desenvolupament (l''outlet' de Viladecans, el Golf d'Aena per completar les instal·lacions de l'aeroport, Eurovegas...)."

Podeu veure el documental aquí.






usuari/s connectats