11 de novembre 2015

Tertúlia amb Salvador Balcells

Ahir dimarts, vam tenir la sort de gaudir de la presència al Club de lectura Víctor Català de l'autor de la novel.la Tempesta al Bàltic, Salvador Balcells. 
L'editorial Meteora ha publicat quatre novel.les del mateix autor amb la temàtica policíaca protagonitzades pel sotsinspector dels Mossos d'Esquadra Emili Espinosa, un antiheroi, malparlat, individualista i amb tendència a l'enfrontament amb els superiors. 
Balcells ens ha comentat que ja té enllestida la propera narració, no ens ha volgut desvetllar quina serà la temàtica però, de ben segur que ens agradarà molt.
Tot i que l'autor comenta que no es considera un escriptor de novel.la negra, si que podem dir que els seus llibres tenen un interès policíac i també fa una descripció de la societat, de la psicologia dels individus, fent ressaltar elements com la corrupció, la violència o el sexe, propis de novel.la negra. Balcells diu que per escriure es documenta força per tal de tenir les dades exactes del que explica i que l'altre part de la feina és l'escriptura de la novel.la. Cerca informació allà on cal trobar-la. La vocació d'escriptor va ser tardana, el que li agradava era llegir i, finalment, ha aconseguit ser un escriptor excel.lent.
Ja esperem el cinquè llibre d'aquesta sèrie, que sortirà el mes de febrer.
Fins ben aviat!!


usuari/s connectats