10 d’agost 2012

Mor l'actor Sancho Gracia



L'actor, director cinematogràfic i productor madrileny Sancho Gracia, de 75 anys, va morir aquesta nit a Madrid com a conseqüència de complicacions del càncer de pulmó que patia, ha informat a Efe la germana de l'actor, Lucía Gracia.

Sancho Gracia va morir a la Clínica Quirón, acompanyat per la seva dona, els seus tres fills, la seva germana i la seva neboda.
Gracia es va fer famós per la seva interpretació en la sèrie de TV 'Curro Jiménez' (1979), de Mario Camus, que va ser emesa durant la Transició democràtica i en la qual interpretava a un bandoler del segle XIX.
L'actor madrileny va protagonitzar també, entre moltes altres, "Montoyas i Tarantos" (1989), de Vicente Escrivá, i "El crimen del padre Amaro" (2002), de Carlos Carrera, seleccionades per representar Espanya i a Mèxic, respectivament, en les candidatures als Oscars.
Sancho Gracia va ser també candidat a un premi Goya el 2002 a la millor interpretació masculina per la seva actuació en la pel · lícula "800 Balas", d’Álex de la Iglesia.

Si voleu consultar les obres que tenim d'aquest actor cliqueu l'enllaç al nostre catàleg:
usuari/s connectats