25 de juny 2012

Jaume Cabré guanyador del Premi Crexells



'Jo confesso', la monumental novel·la de Jaume Cabré, ha estat la guanyadora del Premi Crexells, concedit per l'Ateneu Barcelonès, que destaca la millor novel·la publicada en català l'any anterior. El llibre repassa diversos segles d'història d'Europa a través de la història d'un violí, que fa emergir en prop d'un miler de pàgines temes com l'oblit o el mal.

Dels premis establerts per distingir obres ja publicades en català, sigui per criteri de la crítica popular o mixt, 'Jo confesso' havia rebut els premis de la Crítica, Serra d'Or i Mariàngels Anglada, a més de ser destacat com el millor llibre de l'any anterior per la votació dels crítics, columnistes i periodistes d'El Periódico. La novel·la de Cabré frega ja els 100.000 exemplars (60.000 en català i 33.000 en castellà), s'ha publicat en alemany i italià i s'han venut els drets per editar-la en altres llengües com el francès, portuguès, holandès i polonès.

A la nostra biblioteca tenim 10 llibres d’aquest autor, entre els quals podem trobar: Jo Confesso, El Llibre de Feixes, Les Veus del Pamano.....

Per descobrir tot el que tenim sobre aquest autor cliqueu aqui.


usuari/s connectats