24 de maig 2012

Mor Robin Gibb, cantant dels Bee Gees



El membre del grup britànic Bee Gees, Robin Gibb, va morir el diumenge dia 20 als 62 anys, després d'una llarga lluita contra el càncer.
Els familiars del Robin van anunciar la mort del músic i van demanar que es respecti la seva intimitat.
La formació Bee Gees, que es va fundar a l'illa de Man (Regne Unit), i de la què també formava part el seu germà gran, Barry Gibb, va ser un dels grups més famosos dels anys 70 i 80, amb més de 200 milions de discos venuts i temes tan coneguts com “”How Deep is your Love”” o ”Stayin 'Alive”.

Els Bee Gees tenen rècord de vendes amb més de 200 milions de còpies venudes des que van aconseguir la fama en la dècada dels 60.
La indústria de la música no ha trigat a reaccionar amb la mort de Gibb i la discogràfica Sony Music va recordar al músic amb un missatge penjat a la xarxa social Twitter: "Descansa en pau, Robin Gibb. Gràcies per la teva música".
La veu de Gibb, famós per cantar en falset, passarà a la història per haver format part d'una de les bandes més famoses dels anys 70 i 80. Els Bee Gees, que es va convertir en un referent inqüestionable en les pistes de ball de tot el món.
Va ser durant la dècada dels 70 quan es van consagrar com un dels grups més influents d'aquest moment, treballant amb el productor Arif Mardin i gràcies a la seva participació en la archipopular banda sonora de la pel·lícula Saturday Night Fever (Febre del Dissabte Nit ) el 1977, que contenia temes ja clàssics com Stayin 'Alive.
Robin Gibb, que va rebre la prestigiosa Ordre de l'Imperi Britànic de mans de la reina d'Anglaterra, Isabel II, el 2001, va aprofitar aquest moment per iniciar la seva carrera en solitari amb els discos How Old Are You? o Juliet, a més d'escriure i produir per a altres músics com Barbara Streissand, Jimmy Ruffin o Dolly Parton.

A la planta baixa de la nostra biblioteca disposem del CD dels Bee Gees, "Number Ones", el trobàreu fent click aqui.

usuari/s connectats