23 de maig 2012

Mor Donna Summer, la reina de la música Disco




El dia 17 de maig va morir als 63 anys Donna Summer, la reina de la música Disco.
La cantant nord-americana famosa pels seus èxits "Love To Love You Baby" i "Hot Stuff", va morir aquest 17 de maig de 2012 a causa del càncer.
La diva, nascuda el 1948, patia un càncer de pulmó. Diuen que el va contraure per la inhalació de partícules tòxiques després dels atemptats de l'11 de setembre de 2001 a Nova York.
Summer, qui també es va convertir en una mena d'icona en la comunitat gai, va saltar a la fama durant l'era de la música Disco als anys 70.
En la seva cançó de 1975 "Love to Love You Baby", una de les primeres de la música disco en tenir un ampli llançament, dóna curs als seus eròtics gemecs.
L'estrella d’ampli somriure, que tenia com a productor a un altre famós de la música disco, Giorgio Moroder, va guanyar cinc premis Grammy durant la seva espectacular carrera, incloent el de millor vocalista femenina el 1980 per la seva cançó de 1970 "Hot Stuff", així com el de millor gravació de ball el 1997 per "Carry On".


A la nostra biblioteca tenim el recopilatori "The Journey: the very best of Donna Summer", i el podeu trobar clickant aquí



usuari/s connectats