17 de gener 2012

Inici de "Mind The Laps"


Ahir es va produir la primera trobada del nou club de conversa en anglès de la Biblioteca Les Voltes: Mind The Laps. Tots els assistents van quedar molt contents de com havia anat aquest prometedor inici, tan els que tenien un bon nivell d'anglès com els que no. Van haver-hi moments molt divertits a causa dels jocs lingüístics amb la llengua anglesa, molt "bon rotllo" entre els assistents i sobretot, moltes ganes de repetir. Aquí a sota teniu una fotografia de la trobada:


I ja ho sabeu, tots els dilluns a les 19 hores es realitzarà la trobada de converses en anglès a la nostra biblioteca. No us ho penseu, podeu incorpora-vos quan vulgueu i sereu molt ben rebuts... en anglès, això sí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Congratulations! La trobo una idea excel·lent. Ja va sent hora que, al nostre país, traguem l'anglès de les acadèmies i el portem a la vida cultural normal. Si pogués, vindria, però els dilluns a aquesta hora treballo.

Jordi Boladeras

bstvicenc@gmail.com ha dit...

Llàstima Jordi, ja saps que series molt benvingut...

No es tracta de treure l'anglès de les acadèmies sino més bé aprofitar aquesta base per portar-la a la pràctica de debó i sense complexos.

Salutacions,

usuari/s connectats