16 de desembre 2011

20a edició Concurs de Fotografia Santiago Arizón

La Biblioteca Municipal Les Voltes exposa les fotografies que han participat en la 20a edició del concurs Santiago Arizón de Sant Vicenç dels Horts.

En l’apartat color de la categoria juvenil (fins a 18 anys), el primer premi va ser pel treball titulat Boira, d’Ana Garcia Villar. El segon premi va anar a l’obra Bright Lights, de Claudia Ruiz Andreu. En l’apartat blanc i negre l’obra guanyadora va ser Sunshine, d’Àlex Garcia Villar.


En la categoria d’adults, els premis en l’apartat de color es van repartir de la manera següent: el treball de Nil González Cerdà titulat Martí l’humà es va endur el primer premi, i el segon va ser per Tendresa, una fotografia de Francesc Gispert Batlló. En l’apartat blanc i negre, El color d’un genocidi d’Arnau Chavarria Arús es va alçar amb el primer premi; el segon va anar a parar a mans de Maria Mora Anglès per la seva obra titulada Reflex a l’aigua. En aquest apartat es va concedir un accèssit a Marta Mora Casanova per la seva obra La Petxina.


Tots els treballs que s’han presentat a concurs estaran exposats fins al 22 de desembre a la Biblioteca Municipal Les Voltes.
usuari/s connectats