21 de juliol 2011

Audicions Musicals a la Biblioteca

 
Estimats usuaris i usuàries de la Biblioteca, a partir del mes d’octubre establirem un cicle d’audicions temàtiques de música a la sala polivalent de la Biblioteca Les Voltes. El cicle consistirà en un calendari de sessions programades en les que s’escoltarà i es farà la crítica de la música.
Les peces musicals seran seleccionades prèviament dins del conjunt d’obres del catàleg de la Biblioteca Les Voltes. La selecció la realitzarà la pròpia Biblioteca i els col·laboradors amb qui establim, utilitzant fonts especialitzades, les opinions dels usuaris i el criteri professional del propi equip bibliotecari.
Les audicions seran d’entrada lliure, gratuïtes i aniran dirigides a qualsevol persona interessada en la música en general, es faran el primer i el tercer dilluns de cada mes, podran haver modificacions segons disponibilitat dels nostres col·laboradors.
Si us plau, si esteu interessats en participar, ja sigui fent la selecció de música o proposant noves idees, dirigiu-vos al taulell de préstec o al personal de la biblioteca.

usuari/s connectats