17 de març 2011

Origen de Christopher Nolan

 
En aquesta pel.lícula, el protagonista Dom Cobb es dedica a extreure informació de les ments durant el son. No obstant això, un important home de negocis contracta a Cobb i al seu equip perquè implanti una idea en una ment en concret. La perillosa missió reobrirà les ferides del passat del propi extractor.

Obsessionat amb marcar la diferència, Christopher Nolan demostra amb Origen l'autèntic poder d'una idea, la seva com a cineasta, és ambiciosa, potser perillosa.

Aquesta pel.lícula és una gran proposta de qualitat, madurada al cervell de l'autor fins a ser reflectida en pantalla. Origen és alhora, una obra molt personal del seu creador, en la qual explora de nou la temàtica que més l'apassiona, la barreja és inusual i la idea és atrevida, però funciona. Nolan demostra sense temors que es pot fer un èxit de taquilla amb una trama complexa, un guió molt exigent amb l'espectador i una posada en escena visualment xocant, sorprenent i magnètica. Origen, relata un conte ple de sensacions i sentiments.
usuari/s connectats