03 de març 2011

Novetats musicals a la planta baixa

Les novetats musicals de les quals gaudirem aquest mes a la planta baixa són les següents:

El grup de Xerés “Los Delinqüentes” estrenen disc, "Los Hombres de las Praderas y sus Bordones Calientes", amb la col.laboració de Tomasito .. No us ho perdeu! El títol del disc prové de "El Manifiesto de lo Borde", que van publicar els Smash en els anys 70. Aquest manifest de l'underground sevillà va cridar l'atenció “al canijo” en els seus temps d'institut i els ha servit d'inspiració per a aquest disc.

Elton John i Leon Russell han creat un nou disc titulat The Union, amb la participació de Bernie Taupin. Gravat tocant els músics junts. El trio [John, Russell i Taupin] ha gravat quince cançons que van des del rock a l'estil dels Stones, balades country, soul, gospel i fins i tot un Sinatra amb ganes de plorar arrencat dels solcs de 'In the wee small hours ", No esperiu sentir el vell so, aquesta és una gravació diferent a tot el que has sentit del nostre duo abans".

També podeu gaudir de moltes altres novetats musicals, entre les quals es troben: Ball de Pistons, de "Cabo San Roque", José Van Dam, Caravan, Michael Formanek, Astrud & Col.lectiu brossa.........Veniu i disfruteu de la bona música.

usuari/s connectats