17 de febrer 2011

Robin Hood (Ridley Scott)

                                        En aquest film de Ridley Scott, Russell Crowe interpreta el llegendari heroi conegut pel sobrenom de "Robin Hood", les gestes han estat cantades per la mitologia popular i han encès la imaginació de tots els que comparteixen el seu esperit aventurer i desig de rectitud. A l'Anglaterra del segle XIII, Robin i la seva banda de lladres es van enfrontar a la corrupció i encapçalar una revolta contra la corona que va alterar per sempre l'equilibri del poder. Lladre o heroi, aquest home d'orígens humils es va convertir en l'arquetip del libertador per a les futures generacions.
Aquesta nova aventura de Robin Hood explica la història d'un magnífic arquer, preocupat per salvar la seva vida, que està al servei del rei Ricard i lluita contra les tropes franceses. Quan Ricardo mor, Robin es trasllada a Nottingham, una ciutat dirigida per un "xèrif" corrupte que exigeix impostos exorbitants. Allà s'enamora de lady Marion (Cate Blanchett). Amb l'esperança de guanyar-se el cor de la dama, Robin reuneix un grup de letals mercenaris. Junts comencen a assetjar als representants de la corona per corregir les injustícies comeses sota el comandament del "xèrif".
En un país afeblit per una llarga guerra, regit per un rei dèbil i poc eficaç contra les revoltes internes i les amenaces externes, Robin i els seus homes es deixen portar cap a una aventura més gran. El sorprenent heroi i la seva banda decideixen impedir que el país caigui en una sagnant guerra civil, i tornar la glòria a Anglaterra.

usuari/s connectats